Skip to content
Dank voor het bezoek aan mijn website

De behoefte aan organisatieontwikkeling is altijd meervoudig

De behoefte aan organisatieontwikkeling is altijd meervoudig

Bestuurlijke wensen, een te complexe organisatie- en communicatie-dynamiek, uitblijvende of traag-tot-stand-komende resultaten en om aandacht-vragende signalen vanuit medewerkers-zijde. Wanneer wij met elkaar aan de slag gaan, zetten we een krachtige veranderstrategie in waarmee jij jouw organisatie fundamenteel doorontwikkelt en voldoening, energie en lachen weer normaal wordt.

Begeleider, Adviseur, Sidekick, Sparringpartner

Waar ik directeuren en bestuursleden mee van dienst kan zijn

Mijn naam is Waldemar Hoving en ik begeleid directeuren en bestuurders bij het oplossen van complexe organisatievraagstukken. Ik loop hier aan de overkant van de Thorbeckegracht in Zwolle, mijn woonplaats. Oude huizen, over het algemeen stevig, hier en daar vernieuwd en aangepast omdat het nodig was om hun functie te kunnen hervatten of behouden! Metaforisch voor mijn persoonlijke zakelijke missie: het helpen bouwen aan krachtige waardegedreven organisaties die staan als een huis! Wanneer jij weet dat jouw organisatie iets anders nodig heeft om tot de gewenste ontwikkeling te komen om je doelen te blijven behalen dan ben je hier aan het juiste adres. Doorpraten? Ik verken graag vrijblijvend hoe ik je verder zou kunnen helpen. Klik hieronder (of hiernaast) voor een eerste online ontmoeting.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding betekent d.m.v. individuele advies-sessies bepalen welke stappen en training nodig zijn om de gewenste organisatieontwikkeling in gang te zetten en de begeleiding van jou en je collega’s bij het doen om gewenste resultaten te realiseren. Begeleiding en advisering on-the-job zodat verandering van binnenuit komt..

Lees verder

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding betekent d.m.v. individuele advies-sessies bepalen welke stappen en training nodig zijn om de gewenste organisatieontwikkeling in gang te zetten en de begeleiding van jou en je collega’s bij het doen om gewenste resultaten te realiseren. Begeleiding en advisering on-the-job zodat verandering van binnenuit komt..

Lees verder

Interim-management

In geval van Interim-management nemen we de opgave door en neem ik vanuit mandaat zelf verantwoordelijkheid voor het realiseren van de (ontwikkel-)resultaten. Interim-management wordt ingezet wanneer executiekracht nodig is en er behoefte is een turn-around-management.

Lees verder

Download mijn CV of bekijk een video interview waarin ik je meer vertel over mijn drijfveer en expertise.

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Wil je een oriënterend gesprek met mij plannen?

Waldemar Hoving

Contact