Skip to content
testimonial Tanja hoving organisatie ontwikkeling
Tanja van Helsingen

Waldemar heeft voor de gemeente Vijfheerenlanden de organisatie-ontwikkeling en de diverse bijbehorende beleidsvelden projectmatig opgepakt. Met een organisatiefilosofie die gericht is op zelforganisatie is dat geen voorgekauwd gebied en opgave. Dit vroeg om de nodige afstemming en creativiteit om dit op te pakken. Ondanks de vertragende Coronaperiode heeft Waldemar die ontwikkeling goed opgepakt en gevraagde beleidsstukken op tijd opgeleverd die vervolgens zijn vastgesteld. Dit resultaat heeft hij mede behaald door zijn doortastendheid en vakkennis.

Ellen Boonen
Ellen Boonen

Waldemar beschikt over een groot oplossend vermogen en brengt daarmee effectiviteit en productiviteit in. Je hoort hem verder doorvragen en hoort hem zaken vanuit een breder perspectief benaderen. Hij is creatief, open-minded, ruimte-gevend, coachend, helpend, richtinggevend. De waarde daarvan is dat anderen het goede voorbeeld volgen en zichzelf aan hem kunnen spiegelen. Dat zou ik aanbevelen aan iedereen.

Gerrit Hilhorst - Waldemar Hoving
Gerrit Hilhorst

De passie van Waldemar gaat over mix tussen theoretisch inzicht en kennis in relatie tot het in praktijk brengen daarvan. Tijdens het  werken met Waldemar heb ik ervaren dat hij door boven de organisatiematerie ‘te hangen’ het (politieke) spel als geen ander doorziet en problematiek vanuit meerdere invalshoeken weet te benaderen. Dat combineren met het stellen van kritische vragen brengt klanten op anderen op gedachten. Daarmee wordt het resultaat aanzienlijk beter en weet ik dat de klant (team of organisatie) op de juiste manier geholpen wordt.

Wil je een oriënterend gesprek met mij plannen?

Waldemar Hoving

Contact