Skip to content
Risco Balkenende
Risco Balkenende

Waardengedreven impact realiseren, welke organisatie wil dat niet? De reflectie vragen van Waldemar helpen om eerlijk te onderzoeken in hoeverre het ook echt lukt. Zijn drie fundamenten model biedt een krachtige aanpak. Het ondersteund een samenhangende ontwikkeling van structuur, organisatie en leiderschap. In de werkwijze van Waldemar gaan theorie en praktijk hand in hand. Om te bouwen aan teams waarmee je bereikt wat je wilt bereiken!

Madelon de Wilde
Madelon de Wilde

Een overzichtelijk e-book waar je in redelijk rap tempo doorheen kunt en wat ik als naslagwerk op mijn bureaublad heb. Het e-book, met helpende reflectievragen, biedt een structuur om te komen tot het oplossen van organisatievraagstukken. Naast zaken als structuur, sturingsfilosofie en strategie gaat het in op gedrag en levensfasen van organisaties. Ook goed is de manier waarop beschreven wordt hoe HR hun eigen positie hierin kan pakken. Ik ga dit e-book delen met mijn collega’s. Verder kan ik het aanbevelen bij directeuren, bestuurders, en HR-mensen met organisatievraagstukken.

testimonial Remco Waldemar hoving organisatie ontwikkeling
Remco Peeters

Ik heb uitermate plezierig met Waldemar samengewerkt. Hij maakt goede observaties over het functioneren van een organisatie en weet dit helder naar voren te brengen, altijd zorgvuldig en respectvol. We hebben samen de gemeente Vijfheerenlanden verder geholpen in haar ontwikkeling richting procesgericht denken en werken. Ik zou Waldemar willen aanbevelen aan elke organisatie die zich wil ontwikkelen en daar organisatiekundig of HR-advies bij nodig heeft.

Wil je een oriënterend gesprek met mij plannen?

Waldemar Hoving

Contact