Skip to content
Bob Molenkamp
Bob Molenkamp

Van Waldemar heb ik geleerd om minder vanuit mijn opdracht te denken, verder door te vragen en nadrukkelijker mijn visie in te brengen. Op die manier stuur ik effectiever richting het bereiken van het doel en sluit het resultaat meer aan op de strategie van de organisatie.

Monique Uithuisje
Monique Uithuisje

Waldemar heb ik leren kennen als een zeer loyale en kundige collega, die gericht is op (organisatie) ontwikkeling. Is een coach en betrokken, heeft oog voor het individu zonder zijn helicopterview te verliezen.

Gerrit Hilhorst - Waldemar Hoving
Gerrit Hilhorst

De passie van Waldemar gaat over mix tussen theoretisch inzicht en kennis in relatie tot het in praktijk brengen daarvan. Tijdens het  werken met Waldemar heb ik ervaren dat hij door boven de organisatiematerie ‘te hangen’ het (politieke) spel als geen ander doorziet en problematiek vanuit meerdere invalshoeken weet te benaderen. Dat combineren met het stellen van kritische vragen brengt klanten op anderen op gedachten. Daarmee wordt het resultaat aanzienlijk beter en weet ik dat de klant (team of organisatie) op de juiste manier geholpen wordt.

Wil je een oriënterend gesprek met mij plannen?

Waldemar Hoving

Contact