Skip to content
testimonial Waldemar hoving organisatie ontwikkeling
Rolf Ruitenbeek

Ik heb met Waldemar samengewerkt tijdens de reorganisatie van de Nationale Politie. In een rare hectische tijd heb ik goed kunnen schakelen met Waldemar.

Waldemar heeft mij vanuit zijn HR adviesrol enorm geholpen door op scherpe en constructieve wijze te adviseren over de vraagstukken waar ik mee te maken had in deze periode.

Ik kan Waldemar aan eenieder die te dealen heeft met complexe HR vraagstukken aanbevelen!

John Manschot
John Manschot

Waldemar is een gedreven HR professional. Hij weet op een mooie manier structuur- en regeldingetjes te combineren met een warm gevoel voor de mensen om hem heen. Dat maakt het erg plezierig om met Waldemar samen te werken. Bovendien combineert hij een prettige directheid met een oprecht respect. Dat maakt een ontmoeting met Waldemar waardevol en inspirerend. Zijn bijdrage aan de professionalisering van HR binnen Qualityhouse was zonder meer bewonderenswaardig.

Henk Achtereekte
Henk Achtereekte

Waldemar is een zeer ervaren HR adviseur, die vakkennis, ervaring en levenswijsheid goed weet te combineren in zijn werk. Hij is een evenwichtig professional, een goede sparring- en gesprekspartner voor management en directie. Zijn relativeringsvermogen en humor vormen een goed tegenwicht tegen zijn grote betrokkenheid de werkzaamheden, die hij oppakt. Ik heb met plezier met hem samengewerkt tijdens de transitie van de HR-dienst.

Wil je een oriënterend gesprek met mij plannen?

Waldemar Hoving

Contact