Skip to content

Toezicht houden

Als Raad van Commissarissen of Raad van Toezichthouders zoeken jullie een nieuwe en frisse commissaris of toezichthouder.

Als Raad van Commissarissen of Raad van Toezichthouders zoeken jullie een nieuwe en frisse
commissaris of toezichthouder.

Een frisse blik met veel ervaring

  • Een startend toezichthouder die op die manier het maatschappelijk belang wil dienen
  • Waarde hecht aan een betrouwbare en vertrouwen-gevende governance
  • Die al 25 jaar werkgevers vertegenwoordigd vanuit zijn rol in de driehoek Organisatieontwikkeling, Leiderschap en HR
  • Die met zijn schat aan ervaring en zijn persoonlijke bestuurdersprofiel een prima klankbord is voor de Raad van Bestuur en dat ook graag doet
  • Bovendien gedegen opgeleid is als coach en daarmee prima de reflectie (los van de oplossing) op gang weet te brengen richting de Raad van Bestuur en binnen de Raad van
    Commissarissen/Toezichthouders

Graag lever ik mijn bijdrage aan organisaties die actief zijn binnen het maatschappelijk belang

Je krijgt een toegewijd startend bestuurder met veel ervaring in (zeer) complexe organisaties in het publieke domein, de gezondheidszorg een enkele andere branches.

Een bestuurder die ervaren heeft dat de ander in reflectie brengen, vraagt om zelfreflectie en voor wie dat een gewoonte is.

Wanneer er ruimte is in jullie raad of behoefte hebt aan een verdieping op inhoudelijke thema’s rondom Organisatieontwikkeling, Leiderschap en/of HR, plan dan hier een verkenningsgesprek.

Afspraak maken
Willen jullie vrijblijvend kennis maken

Maak hier een afspraak

Maak hier een afspraak

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Testimonial Remco Waldemar Hoving Organisatie Ontwikkeling
Remco Peeters

Ik heb uitermate plezierig met Waldemar samengewerkt. Hij maakt goede observaties over het functioneren van een organisatie en weet dit helder naar voren te brengen, altijd zorgvuldig en respectvol. We hebben samen de gemeente Vijfheerenlanden verder geholpen in haar ontwikkeling richting procesgericht denken en werken. Ik zou Waldemar willen aanbevelen aan elke organisatie die zich wil ontwikkelen en daar organisatiekundig of HR-advies bij nodig heeft.

Frank Kodden
Frank Kodden

Ik heb Waldemar Hoving ervaren als een zeer ervaren interim manager. Een stevige sparringpartner, waarden gedreven en in staat om mensen en een organisatie in beweging te krijgen. Vanuit verbinding en het in contact zijn met mensen weet Waldemar strategische opgaven te vertalen naar de praktijk. Waldemar is uiterst sensitief, communicatief en betrouwbaar in het nakomen van zijn afspraken.

Henk Achtereekte
Henk Achtereekte

Waldemar is een zeer ervaren HR adviseur, die vakkennis, ervaring en levenswijsheid goed weet te combineren in zijn werk. Hij is een evenwichtig professional, een goede sparring- en gesprekspartner voor management en directie. Zijn relativeringsvermogen en humor vormen een goed tegenwicht tegen zijn grote betrokkenheid de werkzaamheden, die hij oppakt. Ik heb met plezier met hem samengewerkt tijdens de transitie van de HR-dienst.

Wil je een oriënterend gesprek met mij plannen?

Waldemar Hoving

Contact