Skip to content

Versterking HR-advies

Als adviseur, interimmanager of trainer help ik jouw bij het analyseren van complexe vraagstukken

De strategie van jullie organisatie is helder. Nu nog de vertaling naar de HR-strategie en het bouwen aan een HR-team wat klaar is voor haar opgave!

De strategie van jullie organisatie is helder. Nu nog de vertaling naar de HR-strategie en het bouwen aan een HR-team wat klaar is voor haar opgave!

Want met alleen een HR-strategie ben je er nog niet

 • Het blijft allemaal wat beheersmatig
 • HR is nog volop bezig om de basis op orde te krijgen
 • HR wil aan tafel maar wordt door de alledaagse beslommeringen ingehaald
 • De kwalitatieve capaciteit ontbreekt
 • HR kan zich nog onvoldoende bezighouden met arbeidsmarktpositionering en met boeien en binden
  van medewerkers
 • Er is onvoldoende kwalitatieve capaciteit aanwezig om de organisatie te begeleiden bij strategische
  en ontwikkelvraagstukken

Het resultaat daarvan is

 • Een organisatie die op basis van Strategische Personeelsplanning klaar is voor haar maatschappelijke opgave of weet wat haar daartoe te doen staat
 • Een dienstverlenende HR-afdeling die zowel de basis op orde heeft als een bijdrage levert aan het formuleren en uitrollen van een HR-strategie
 • Resultaatgerichte HR-professionals die aansluiten bij (externe) doelstellingen van jouw als directeur of manager
 • Een organisatie die beschikt over HR instrumenten die helpen bij de organisatieontwikkeling en ontwikkeling van leiderschap
 • HR-professionals met visie en daadkracht die in staat zijn om synergie aan te brengen tussen de binnen- en buitenwereld van jullie organisatie

De eerste 10-15 jaar van mijn werkzame HR-leven hebben in het teken gestaan van het kwalitatief verhogen van de dienstverlening van HR bij diverse organisaties. In de loop van de afgelopen jaren is dit verschoven naar activiteiten in de driehoek Organisatieontwikkeling, Leiderschap en HR(-strategie).
Met mijn label www.succesvolhr.nl bemiddel ik HR-professionals die bijdragen aan organisatieontwikkeling en begeleid en train ik de HR-adviseurs die dit willen leren. Daarmee heb je zowel een professionele HR-afdeling als een team professionals wat jullie organisatieontwikkeling van binnenuit kan faciliteren!

Er is altijd sprake van maatwerk

Maak meteen een afspraak voor een verkenningsgesprek

Maak meteen een afspraak voor een verkenningsgesprek

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

John Manschot
John Manschot

Waldemar is een gedreven HR professional. Hij weet op een mooie manier structuur- en regeldingetjes te combineren met een warm gevoel voor de mensen om hem heen. Dat maakt het erg plezierig om met Waldemar samen te werken. Bovendien combineert hij een prettige directheid met een oprecht respect. Dat maakt een ontmoeting met Waldemar waardevol en inspirerend. Zijn bijdrage aan de professionalisering van HR binnen Qualityhouse was zonder meer bewonderenswaardig.

Henk Achtereekte
Henk Achtereekte

Waldemar is een zeer ervaren HR adviseur, die vakkennis, ervaring en levenswijsheid goed weet te combineren in zijn werk. Hij is een evenwichtig professional, een goede sparring- en gesprekspartner voor management en directie. Zijn relativeringsvermogen en humor vormen een goed tegenwicht tegen zijn grote betrokkenheid de werkzaamheden, die hij oppakt. Ik heb met plezier met hem samengewerkt tijdens de transitie van de HR-dienst.

Testimonial Waldemar Hoving Organisatie Ontwikkeling
Rolf Ruitenbeek

Ik heb met Waldemar samengewerkt tijdens de reorganisatie van de Nationale Politie. In een rare hectische tijd heb ik goed kunnen schakelen met Waldemar.

Waldemar heeft mij vanuit zijn HR adviesrol enorm geholpen door op scherpe en constructieve wijze te adviseren over de vraagstukken waar ik mee te maken had in deze periode.

Ik kan Waldemar aan eenieder die te dealen heeft met complexe HR vraagstukken aanbevelen!

Wil je een oriënterend gesprek met mij plannen?

Waldemar Hoving

Contact